Helppo ja tehokas tapa käyttää CBD-A hamppumehutuotteita ja idätettyä hamppuproteiinia

[ad_1]
Hamppu-Jaakko kertoo videolla helppoja ja tehokkaita tapoja käyttää CBD-A Hamppumehutuotteita, Idätettyä Hamppuproteiinia ja Kuorittuja Hampunsiemeniä.

#cbd #cbda #hamppumehu #sanahemp #hamppuproteiini #retkievästä #idätettyhamppuproteiini #kuorittuhampunsiemen #hamppu #hampunsiemen

Tykkää, jaa ja kommentoi Hamppumaan videoita.

Tilaa Hamppumaan kanava, niin saat ilmoituksen kun julkaisemme uusia videoita hampusta.

Hamppukokki:

Hamppumaa:

Videolla näkyvät tuotteet:
Cannabis Sativa Öljy
CBD-A Hamppumehukapselit
Cannabis Sativa Tinktuura
UUTUUS! CBD-A Hamppumehujauhe
Hamppuproteiini, idätetty, luomu

Hampunsiemen, kuorittu, luomu

Hamppumaa on yhteiskunnallinen yritys, jossa käytetään valtaosan voitoista ekologisen ja yhteiskunnallisen hyvän edistämiseen. 

Me Hamppumaalla uskomme, että hampun viljely, entistä parempien hampputuotteiden kehittäminen ja tiedon levittäminen hampun hyödyistä mahdollistaa sekä luonnon että ihmisten siirtymisen kestävämpään hyvinvointiin.

Uskomme kestävän hyvinvoinnin syntyvän monista pienistä arjen ratkaisuista ja asenteista. Siksi jokaisessa hetkessä valitsemme kunnioittaa ja kuunnella sekä ihmisten että luonnon tarpeita. Työskentelemme dynaamisesti, inspiroituneesti ja valtavalla rakkaudella asiaamme kohtaan. Kannustava yhteisöllisyys on meille tärkeää ja unelmoimme kokonaisvaltaisesti kestävästä hyvinvointikulttuurista.
[ad_2]

Latest posts